Dit zijn de verschillende soorten rekken voor in jouw magazijn

Dit zijn de verschillende soorten rekken voor in jouw magazijn

Rekken helpen om voorwerpen op een meer toegankelijke manier te organiseren. En een bandenrek is hier dan ook zeker geen uitzondering op. Een bandenstelling is een specifieke opslagsysteem die is ontworpen om de opslagcapaciteit van draadbanden, vlak geregen in verschillende soorten industrie├źn, te maximaliseren. Het is ook belangrijk om banden te hebben die van superieure kwaliteit zijn. Er zijn veel toonaangevende fabrikant die bandenopslag rekken produceert. Laten we eens kijken naar magazijn bandenrekken. Ze worden gebruikt voor de opslag van grote en kleine banden in een magazijn. Ze kunnen ruimte bieden in magazijnen en zo de opslagcapaciteit verbeteren. U krijgt waar voor uw geld wanneer u bandenrekken voor uw magazijn aanschaft.

Magazijnrekken ontwerp

Laten we eens wat uitleggen over de structuur en het ontwerp van een draagarmstelling. Bij magazijnrek ontwerp wordt hetzelfde ontwerpsysteem gebruikt en een magazijnrek is geen uitzondering. Een magazijnrek is dus eigenlijk een soort balk die horizontaal uitsteekt vanuit een vaste positie. Een soort natuurkunde die bij dit soort constructies wordt gebruikt, heet statisch evenwicht. Het kan ook worden voorspeld omdat de magazijnrek structuur op zijn plaats wordt gehouden door een aantal beperkingen alleen al voor de stabiliteit. Wanneer een extra steun zoals extra spanten of kabels worden toegevoegd aan een magazijnrek ontwerp, is er een grote kans is dat de magazijnrek statisch zal worden.

Constructie van de rekken

Het is vrij eenvoudig om een klein magazijnrek voor jezelf op te zetten. Het kan op een bepaalde plaats worden gezet terwijl het is verankerd. U kunt een schroefventilator blad gebruiken of het met een enkele persoon op zijn plaats hangen. De zaak wordt anders wanneer een magazijnrek constructie groter wordt, en het dus niet meer om een klein plankje gaat. Het wordt behoorlijk ingewikkeld. Het oorspronkelijke idee is hetzelfde: een uitkragende constructie moet worden ondersteund en vervolgens worden verankerd. Er zijn echter verschillende manieren om dit te doen. Wat de ondersteuning betreft, kan een grote magazijnrek worden ondersteund met steigers of verschillende andere methoden, zoals : een kraan, om hem op zijn plaats te krijgen. De meeste bruggen en diverse andere grote constructies worden op deze manier gebouwd.