Display Reclame: wat zijn de opties?

Display Reclame: wat zijn de opties?

Adverteren voor jouw bedrijf is ontzettend belangrijk. Hierdoor krijg je niet alleen meer naamsbekendheid maar op termijn ook meer afzet. Door jouw bedrijf te promoten weten potentiële klanten van jouw bestaan af. Zo zijn display advertenties een interessante en toegankelijke manier van adverteren dat op veel verschillende manieren ingezet kan worden.

Budget en strategie

Het budget van het bedrijf voor advertenties bepaalt natuurlijk welke opties mogelijk zijn. Door inzichtelijk te maken hoe groot dit budget is, kan dit gekoppeld worden aan de doelstellingen van de organisatie. Hoe kunnen deze doelen bereikt worden met het budget? Is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit? En wat is de meest geschikte manier om de doelgroep te bereiken? Wanneer je kiest voor een display op een locatie die niet wordt gezien door jouw doelgroep, heeft de advertentie weinig effect. Door hier goed op in te spelen voorkom je onnodige investeringen die weinig opleveren.

Vormgeving van de display

Of jouw display advertentie nou online, offline, groot, klein, dynamisch of statisch is, een uniforme stijl hanteren is heel belangrijk. Door vormgeving te gebruiken dat herkenbaarheid en het imago van het bedrijf ondersteunt, bouw je aan jouw merk. Kies daarom voor herkenbare kleuren en lettertypes. Door altijd dezelfde kleuren en lettertypes aan te houden, zullen consumenten dit op den duur associëren met jouw merk. Ook moet de vormgeving aansluiten bij de smaak en behoeftes van de doelgroep. Zo wordt de display een stuk aantrekkelijker voor jouw doelgroep.

Fysieke opties

Een display visualiseren kan op een fysieke manier. Door gebruik te maken van hout, karton, kunststof of dibond kunt u gemakkelijk een display laten maken. Zo zijn er veel mogelijkheden op plaatprinten.nl om de perfect display advertentie  te maken. Op deze website kun je eenvoudig door middel van het aanvinken van voorkeuren jouw product samenstellen. Afmetingen, diktes, vormen frezen, manieren van bedrukking en manier van bevestigen kunnen naar eigen voorkeur ingesteld worden bij de bestelling.

Wanneer een 3D model jouw voorkeur heeft, is re-board een interessante optie. Het is zowel licht als sterk en stabiel. Hierdoor kan gemakkelijk een display met 3D elementen gecreëerd worden. Daarnaast is dit materiaal een duurzame keuze. Omdat het milieuvriendelijk is en aan de zijkant de karton constructies toont, kun je dit ook inzetten als onderdeel van het duurzame imago van het bedrijf.

Digitale opties

Naast fysieke opties zijn er ook genoeg digitale alternatieven. Door displays in te zetten kun je gemakkelijk en met minder geld jouw doelgroep targetten. Hier is echter wel kennis voor nodig. Wanneer je dit wilt gaan doen en geen idee hebt hoe je dit moet aanpakken binnen jouw bedrijf, is het aan te raden om hier een externe partij voor in te zetten. Dit is uiteindelijk ook een vrij grote investering. Dit moet daarom ook opgenomen worden in de strategie en de budget planning.