Meer kerstgeluk met een kunstkerstboom

Meer kerstgeluk met een kunstkerstboom

Ook zo’n liefhebber van kerst? Het is natuurlijk ook een heerlijke periode; gezellig samen genieten, lekker eten en drinken en dat alles in een unieke sfeer. Centraal punt binnen deze kerstsfeer is natuurlijk de kerstboom. Toch is de kerstboom voor veel mensen juist ook weer het minst leuke onderdeel van kerst. De kerstboom moet worden aangeschaft, opgetuigd en na kerst weer worden afgevoerd. Bovendien moet je waarschijnlijk iedere dag naalden zuigen. Kan dit niet anders? Gelukkig wel! Kies voor een kunstkerstboom en je zult merken dat je nog meer kerstgeluk zult ervaren!

Bespaar geld en tijd

Je zult verbaasd zijn hoeveel geld een echte kerstboom, je eigenlijk jaarlijks kost als je alles bij elkaar optelt. De aanschafprijs van een echte kerstboom is tegenwoordig al niet gering, bovendien zul je ieder jaar wel wat nieuwe kerstversiering voor in de boom kopen. Hier komen de brandstofkosten van je auto nog bij, de boom moet immers wel gehaald en afgevoerd worden. Daarnaast kost een echte kerstboom ook nog eens veel tijd, je moet deze halen en afvoeren en de boom moet natuurlijk wel opgetuigd en afgetuigd worden. Hier komt ook de tijd nog bij die je kwijt bent aan het opzuigen van al die uitgevallen naalden. Kortom; een kunstkerstboom bespaart je veel geld en tijd!

Zorgeloze kerst met kunstkerstboom

Ben jij degene die jaarlijks de kerstboom regelt? En ben je daar eigenlijk een beetje klaar mee? Omdat je er ieder jaar toch weer veel meer werk aan hebt dan gedacht? Het halen van een kerstboom, het optuigen en versieren, het kost meer tijd dan je zou denken. En heb je net de kerstboom helemaal versierd, kom je erachter dat vorig jaar de piek gesneuveld is. Het enige wat je dan kunt doen is toch maar weer even naar de winkel gaan voor wat nieuwe ballen. Kies voor een kunstkerstboom en ook jij hebt voortaan een zorgeloze kerst. Je kunt de kunstkerstboom gemakkelijk opbergen, bijvoorbeeld onder een bed of achter een kast. Heb je een grote zolder of schuur? Dan berg je de kerstboom gewoon versierd en al op. Als je er een plastic zak overheen doet, blijft de kerstboom stofvrij en haal je deze volgend jaar zo weer tevoorschijn. Kies jij ook voor meer kerstgeluk met een kunstkerstboom?