De leukst badplaatsen van Zuid-Spanje

De leukst badplaatsen van Zuid-Spanje

Zonvakanties zijn de meest populaire vakanties onder Nederlanders. Het zuiden van Spanje is één van de meest bekende regio's voor zo'n vakantie. Ben je op zoek naar de leukste badplaatsen van Zuid-Spanje? Een Torremolinos vakantie is zeker een aanrader! Het brede strand, de vele restaurants en bars en het bruisende nachtleven maken dit plaatsje tot een waar vakantieparadijs. Ook andere badplaatsen in de omgeving zijn erg populair, zoals Marbella en Malaga. Wil je een zonvakantie boek in het zuiden van Spanje? In dit artikel lees je over de beste plaatsen.

Malaga

Malaga is gelegen aan de kust en is een ideale badplaats voor zonliefhebbers. De stad heeft ook veel culturele bezienswaardigheden, zoals een Moorse burcht uit de 12e eeuw en prachtige kathedraal. Malaga heeft ook vele restaurants, bars en cafés waar je kunt genieten van lekker eten en drankjes. Bovendien zijn er mooie stranden om te relaxen.

Marbella

De Zuid-Spaanse stad Marbella staat bekend om zijn exclusieve badplaatsen. Hier kun je genieten van heerlijke stranden, luxe hotelaccommodaties veel mooie bars en clubs. Marbella biedt ook vele mogelijkheden om te winkelen, met een aantal exclusieve designerboetieks. Verder zijn er vele restaurants die lekker internationaal eten serveren en geniet je hier van heerlijke lokale gerechten.

Nerja

De badplaats Nerja ligt op ongeveer 50 km van Malaga. Deze badplaats staat bekend om zijn prachtige stranden en schitterende uitzichten over de Middellandse Zee. Nerja heeft een aantal indrukwekkende kloven, waaronder de Cueva de Nerja. Verder heeft Nerja veel restaurants en winkels om te genieten van lekker eten en goede inkopen.

Torremolinos

Als je op zoek bent naar een badplaats met mooie stranden, bruisend nachtleven en vele restaurants dan is Torremolinos de perfecte plaats voor jou. De badplaats heeft meer dan 6 km aan prachtige stranden en vele bars, clubs en winkels. Verder kun je hier genieten van lekker eten in de vele restaurants die de badplaats te bieden heeft. Boek een vakantie via TUI Torremolinos en geniet van de zon.

Met zoveel badplaatsen om uit te kiezen is er voor iedereen wel wat wils. Boek jouw zonvakantie naar Zuid-Spanje en geniet van al het moois dat de badplaatsen te bieden hebben. Neem wat tijd om de vele bezienswaardigheden en heerlijke restaurants te bezoeken.