Leuke actieve teamuitjes in Den Haag

Leuke actieve teamuitjes in Den Haag

Ben je bezig met de organisatie van een teamuitje in Den Haag? Kies deze keer eens voor een actief teamuitje in Den Haag. Lekker de stad in of het strand van Scheveningen op en samen met je collega’s een actieve en gezellige middag beleven, dat is waar onze actieve teamuitjes voor staan. Bij Uitjesbureau Den Haag organiseren we al ruim 22 jaar verschillende soorten bedrijfsuitjes en teamuitjes. Onze teamuitjes zijn er om jou en je collega’s met elkaar te verbinden, waardoor er een betere connectie ontstaat! Wij inspireren je graag met een aantal leuke ideeën voor actieve teamuitjes in het centrum van Den Haag.

Wat verstaan wij eigenlijk onder een actief teamuitje in Den Haag?

Met een actief teamuitje in Den Haag ga je de stad in en wandel je ongeveer 5 km in totaal. Elk team gaat op pad met een koffertje met daarin een tablet en de benodigde spelmaterialen. Afhankelijk van het spel dat je kiest, ga je de daarbij horende opdrachten uitvoeren. De opdrachten variëren van foto – en video opdrachten tot aan kennisvragen over Den Haag. Ook de uitdagende hersenkrakers waarbij je de kennis van alle teamleden goed kunt gebruiken, zullen niet ontbreken tijdens deze bedrijfsuitjes.

Veel mensen zitten de hele dag achter hun computer als ze aan het werk zijn. Hoe fijn is het om tijdens een teamuitje er dan lekker op uit te gaan. Wist je dat je veel beter kunt presteren als je regelmatig naar buiten gaat tijdens je werk? Een actief teamuitje zal alle deelnemers vast meer energie geven op de dag zelf, maar ook daarna! De opdrachten voer je uit in teams van 6 tot 8 personen. Een goede samenwerking en duidelijke communicatie zijn van belang om de opdrachten tot een succesvol einde te brengen.

Wij delen onze top 3 actieve teamuitjes in Den Haag graag met je:

1. Expeditie Robinson

Heb jij altijd al eens de te gekke proeven van het tv-programma Expeditie Robinson willen spelen? Dit is je kans! Dit unieke Bedrijfsuitje in Den haag is actief en je moet kunnen samenwerken met je collega's en alles er uithalen wat erin zit, zowel fysiek als mentaal. Denk goed na en wees creatief, dit helpt jouw team om zo de winst binnen te slepen. Met deze activiteit breng je de teambuilding naar een hoger level. Tijdens de activiteit zijn er verschillende rondes met elk een andere uitdagende opdracht. Het team dat de meeste punten heeft binnengehaald aan het einde van het spel is de terechte winnaar en zij worden uitgeroepen tot dé echte Robinsons van jouw organisatie!

2.  Walking Dinner

Een Walking Dinner, oftewel een culinaire en actieve wandeling met gids door het mooie Den Haag. De gids zal jullie alle mooie plekjes laten zien en alle leuke weetjes over de Hofstad vertellen. Wist je bijvoorbeeld al dat Den Haag maar liefst 11 kilometer aan kust heeft? Dat is een flinke strandwandeling! De gids zal jullie plekjes laten zien zoals het bekende Binnenhof met de Hof vijver en Het Torentje. Zo leer je Den Haag pas écht kennen. Tussen de wandelingen door geniet je van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants. Met dit teamuitje heb je geen vaste tafelschikking, waardoor je steeds met andere collega’s bij kunt kletsen. Combineer actief en culinair tijdens dit teamuitje in Den Haag.

3. Beach Event Universal

Beleef een gezellig actief teamuitje op het strand van Scheveningen of Kijkduin samen met je collega's. Iedere deelnemer heeft een keuze uit 4 sportieve en gezellige activiteiten. In teams worden de keuze-activiteiten gespeeld. Er wordt op een creatieve manier gewerkt aan teambuilding en samenwerking. De activiteiten verschillen van powerkiten tot aan een cocktail workshop. De totale tijdsduur is ruim 3 uur en iedere strandactiviteit duurt ongeveer 1,5 uur. In teams worden de keuzeactiviteiten gespeeld. Competitie, plezier, creativiteit en natuurlijk teambuilding zijn de ingrediënten voor een dag werken aan de juiste teamspirit aan zee.