Varen met de Avontuur

  • PDF

Dagtocht zeilen op Waddenzee en IJsselmeer
Een dag varen op de Waddenzee of het IJsselmeer is proeven van wind, water en zeilen. Afhankelijk van wind en getij zet de Avontuur vanuit Harlingen koers naar een mooie plek om droog te vallen, of om een visje te halen in Makkum. Met collega's, vrienden een dagje uitwaaien verzet de gedachte en geeft nieuwe ideeen. De professionele catering draagt bij aan een onvergetelijke dag.
Aan boord van de Avontuur kunnen ook teamtrainingen georganiseerd worden. Onder leiding van een professioneel bureau worden teamprocessen in beeld gebracht.

Weekendje zeilen op de Waddenzee of IJsselmeer
Rond een uur of acht op vrijdagavond druppelen de gasten voor het weekend binnen en zij worden verwelkomd door de bemanning. Vaak hebben mensen elkaar al een tijd niet gezien en hebben veel met elkaar te bespreken. Tot in de late uurtjes wordt er bijgekletst.  De volgende dag na een goed ontbijt geeft de maat  uitleg over het schip en het zeilen. Iedereen krijgt de mogelijkheid om een knoop uit te proberen en kan actief meewerken aan boord. Afhankelijk van wind en getij wordt er koers gezet naar een van de eilanden of kan er drooggevallen worden op een van de vele zandbanken van de Waddenzee. Na een ontspannen dag, waarbij iedereen heeft genoten vaart de Avontuur op haar bestemming af. Aan boord van het schip wordt gekookt en met rode konen geniet men na van een mooie dag  op het water. Op zondag vaart de Avontuur weer terug naar de vertrekhaven en rond vijf uur neemt iedereen afscheid van elkaar.

Midweek zeilen

Maandag, 10.00 uur. Vol verwachting verzamelt de groep zich bij het schip en gaat aan boord. De bemanning legt uit waar de spullen gezet kunnen worden en na nog wat boodschappen en uitleg over het zeilen, vaart de Avontuur de haven uit.  Pas op vrijdag komt het schip weer in de vertrekhaven aan dus 5 dagen is er tijd om verschillende havens aan te doen, droog te vallen, te leren zeilen en meer te weten te komen over de geheimen van de wadden. Afhankelijk van wind en getij wordt een globale tocht voorbereid, waarbij de mogelijkheid om af te wijken niet wordt geschuwd. In de loop van de week is het voor iedereen duidelijk wat er gedaan moet worden aan boord en zeilt de Avontuur van noord naar zuid en van oost naar west. De groep raakt meer gewend aan elkaar en de meest spectaculaire maaltijden worden voorbereid.  Vijf dagen op de Avontuur lijkt wel een maand vakantie.

Zeilweek op de Waddenzee en IJsselmeer

Vanuit Harlingen wordt een zevendaagse tocht voorbereid. gelet op het tij is het mogelijk om Schiermonnikoog te halen en met de snelheid van de Avontuur moet dit zeker lukken. De boodschappen aan boord, de maat geeft uitleg over het schip en dan eindelijk gaan de trossen los. Zeven dagen scharrelen over de waddenzee. Vastlopen, wachten op het water en weer verder zeilen. Niet gehinderd door tijd en drukte begeven we ons op het mooie wad.

 

Advertenties

Links:
Chique Lingerie
Chique Lingerie, verkrijgbaar van cup A tot en met H. Exclusief maar betaalbaar. Verkrijgbaar in onze fysieke lingeriewinkel of online.
SensueleLingerie.nl
Sensuele Lingerie, verkrijgbaar van cup A tot en met H. Exclusief maar betaalbaar.
Axami Lingerie
Axami Lingerie, verkrijgbaar van cup A tot en met E. Exclusief maar betaalbaar. Fysieke winkel én online.
You are here
Bonaire is effectief geïdentificeerd voor zijn duiken, en ik heb geprobeerd met behulp van een groot aantal periodes. Hoewel de onafhankelijkheid van de duiken is prachtig, de inzendingen op tal van websites blijven nogal moeilijk omdat ze vaak rotsachtig en glad zal zijn. Zorg ervoor dat u uw vingers om de reden dat er minimaal paling bijna overal (en geen handschoenen toegelaten als Bonaire wordt gehouden met een marien reservaat wordt genomen)! Er zijn http://www.huis-te-huur-bonaire.nl tal van duiken internetsites ik voorstander van dit soort als want je kunt invoeren door middel van het systeem ladder. We hebben ook graag vooral omdat die internet site niet heeft me in de steek gelaten. Het vorige koraal is vaak een beetje een moeilijke entree, maar het is zonder twijfel de moeite waard wanneer u springen in en zie elk van de inktvis die liever om hier rond te hangen. Ik zal vaak bundesliga wettquoten zoals de bootduiken meest effectief, omdat ik graag springen juiste in het drinkwater met de gevaren van verstuiking een enkel op de manier (dat gebeurde in een maat van mij, zelfs voordat ze maakte het in uw drinkwater) ! Ook als duiken, zijn zeker niet weg alles handig uit de auto als ik heb gehoord over diefstal problemen, maar hebben ze nog nooit meegemaakt.