Hotelschiff

  • PDF

's Winters ligt de Avontuur in Delft en is het mogelijk om een bezoek aan deze historische stad te combineren met het slapen op onze klipper. In Delft hebben we een prachtige plek aan de Hooikade. Op enkele meters afstand van de plek waar Vermeer het zicht op Delft schilderde. Je loopt binnen drie minuten naar het centrum.

Bij een overnachting op ons schip is een dekbed, handdoek en goed ontbijt inbegrepen. Het schip inclusief de slaaphutten zijn voorzien van centrale verwarming. De hutten beschikken ook over stromend water. Verdeeld over de gang zijn 2 toiletten en 2 douches.

De avontuur heeft ruimte voor 24 mensen verdeeld over 12 hutten. Ook bestaat er de mogelijkheid om met het bedrijf in de winter de Avontuur af te huren voor presentaties of als vergaderruimte. Uiteraard kunnen wij ook de catering regelen. Kom gerust eens aan boord kijken en bespreek met de schipper de mogelijkheden.

Advertenties

Links:
Chique Lingerie
Chique Lingerie, verkrijgbaar van cup A tot en met H. Exclusief maar betaalbaar. Verkrijgbaar in onze fysieke lingeriewinkel of online.
SensueleLingerie.nl
Sensuele Lingerie, verkrijgbaar van cup A tot en met H. Exclusief maar betaalbaar.
Axami Lingerie
Axami Lingerie, verkrijgbaar van cup A tot en met E. Exclusief maar betaalbaar. Fysieke winkel én online.
You are here
Bonaire is effectief geïdentificeerd voor zijn duiken, en ik heb geprobeerd met behulp van een groot aantal periodes. Hoewel de onafhankelijkheid van de duiken is prachtig, de inzendingen op tal van websites blijven nogal moeilijk omdat ze vaak rotsachtig en glad zal zijn. Zorg ervoor dat u uw vingers om de reden dat er minimaal paling bijna overal (en geen handschoenen toegelaten als Bonaire wordt gehouden met een marien reservaat wordt genomen)! Er zijn http://www.huis-te-huur-bonaire.nl tal van duiken internetsites ik voorstander van dit soort als want je kunt invoeren door middel van het systeem ladder. We hebben ook graag vooral omdat die internet site niet heeft me in de steek gelaten. Het vorige koraal is vaak een beetje een moeilijke entree, maar het is zonder twijfel de moeite waard wanneer u springen in en zie elk van de inktvis die liever om hier rond te hangen. Ik zal vaak bundesliga wettquoten zoals de bootduiken meest effectief, omdat ik graag springen juiste in het drinkwater met de gevaren van verstuiking een enkel op de manier (dat gebeurde in een maat van mij, zelfs voordat ze maakte het in uw drinkwater) ! Ook als duiken, zijn zeker niet weg alles handig uit de auto als ik heb gehoord over diefstal problemen, maar hebben ze nog nooit meegemaakt.